openWARP

Vsi produkti


Reference


 

Serija openWARP serija zajema širok razpon strojne in programske opreme, posebej zasnovane za prefinjene aplikacije v navidezni resničnosti (NR), simulatorjih, na predstavah in prireditvah. openWARP je tehnologija, razvita v sodelovanju z Max-Planck-Inštitutom za bio-kibernetiko v Tübingenu (Nemčija).
V kombinaciji z ustrezno programsko opremo openWARP designer ta tehnologija nudi popolnoma nove in nepričakovane možnosti tako za enokanalne kot tudi večkanalne aplikacije. Glavna prednost sistema je ta, da lahko s standardnim projektorjem geometrično popravite video ali računalniške signale, preden jih prikažete na kakršnem koli zaslonu ali zaslonski površini. Te možnosti omogočajo realizacijo prilagodljivih, kompaktnih in stroškovno učinkovitih rešitev za simulatorje in projekcijske sisteme.
Paket programske opreme “openWARP designer” omogoča hitre in uporabniku prijazne korekcije svetlosti in kontrasta, pa tudi udobno kalibracijo geometričnih popačenj za poravnavo slik na izbočenih in ukrivljenih zaslonskih površinah. S serijo openWARP lahko realizirate vsako popačenje slike, poleg tega pa je možno izvesti tudi korekcije barv in svetlosti. 
Različica serije openWARP v realnem času nudi možnost uporabe korekcije nove geometrije za vhodne signale znotraj okvirja. Ta možnost omogoča uporabo naprave za simulatorje, ki zahtevajo dinamično popačenje slike glede na položaj gledalca, ali v sistemih, kjer se položaj zaslona dinamično spreminja. Dodatna prednost za stereo projekcije je možnost prilagoditve in dinamične spremembe nivoja stereo globine vstavljenih slik (key images). V kombinaciji s sistemom za sledenje gibanja glave lahko realizirate stereo projekcijo, optimizirano za gledalca, za ergonomsko delo v NR okoljih.

 

VIDEO IZDELKA openWARP

 

V tej kategoriji trenutno ni nobenega izdelka.