Grafični kontrolerji

Vsi produkti


Reference


REŠITVE KONTROLERJEV ZA SISTEME PRIKAZOVALNIKOV

Kadarkoli je le mogoče, so eyevis izdelki en korak naprej pred svojim časom, s čimer določajo inovativne standarde. To vsekakor velja tudi za eyevis Netpix serijo kontrolerjev, ki že več let predstavljajo srce in hrbtenico sofisticiranih veliko zaslonskih instalacij, kot tudi posameznih monitorjev in projektorjev.

Trenutno je serija sestavljena iz treh na omrežju temelječih grafičnih kontrolerjev in IP video dekoderja, ki predstavljajo najsodobnejšo tehnologijo. Sposobni so združevanja individualnih izhodov v skladen način prikazovanja na namiznem zaslonu, ki se lahko uporabi za predstavitev široke palete omrežnih podatkov, kot tudi video in grafičnih virov, in vse to na enostaven in uporabniku prijazen način.

 

 

    Prenesite brošuro serije netPIX 4800

 

EYE-4-SPLIT

eyevisov EYE-4-SPLIT je samostojni kontroler prikazovalnika, ki sprejema standarden single-link ali dual-link DVI vhod in lahko to fleksibilno prikaže prek do štirih izhodnih monitorjev.

EWS-200

eyevisovi sistemi EWS-200 so prefinjeni 3D-sistemi, ki temeljijo na operacijskih sistemih Windows. Sistemi so bili še posebej zasnovani za lep prikaz moči 3D obdelovanja in 3D prikazovanja na zaslonih z izredno visokimi ločljivostmi.

Zaradi najnovejšega Direct X-a in Open GL-a so sistemi pripravljeni za prefinjene tridimenzionalne aplikacije.

V tej kategoriji trenutno ni nobenega izdelka.