EWS 200

Vsi produkti


Reference


EWS-200

eyevisovi sistemi EWS-200 so prefinjeni 3D sistemi, ki temeljijo na operacijskih sistemih Windows. Sistemi so bili posebej zasnovani za lep prikaz moči 3D obdelovanja in 3D prikazovanja na zaslonih z izredno visokimi ločljivostmi. tions. Zaradi najnovejšega Direct X-a in Open GL-a so sistemi pripravljeni za prefinjene tridimenzionalne aplikacije.

Visoka zmogljivost

Najnovejši procesorji in grafične kartice jamčijo optimalno 3D zmogljivost za intenzivno obdelavo podatko na CPU in GPU.

Visokoločljivostne grafične kartice

EWS sistemi so bili posebej zasnovani za visokoločljivostne zaslone, kot sta EYE-LCD-5600-QHD (3840 x 2160 pikslov) in EYE-LCD-6000-QHD (3840 x 2160 pikslov). Nadalje lahko s sistemom EWS povežete do šest monitorjev.

Razširljive vhodne povezave

Serijo EWS200 je mogoče nadgraditi z dodatnimi DVI in video vhodov. To omogoča povezovanje dodatnih računalnikov in videosignalov z EWS200 in jih prikazati na zaslonu.

Polno upravljanje

Nameščena različica operacijskega sistema Windows (XP ali Win 7) nudi polno upravljanje vašega sistema. Po želji je za upravljanje sistema mogoče uporabiti eyevisovo programsko opremo eyecon.

Strežnik ali namizje

Sistem je mogoče uporabiti v 19" strežniškem stojalu ali pokončnem ohišju.

 

V tej kategoriji trenutno ni nobenega izdelka.