DDC Programmer

Vsi produkti


Reference


EYE-DDC PROGRAMMER

eyevisov EDID Programmer

EDID (Extended Display Identification Data) so informacije, ki jih monitor ali projektor pošlje grafični kartici, da zagotovi informacije o prikaznih značilnostih naprave. Informacije so prenesene na kanal DDC (Display Data Channel) DVI kabla. Če EDID informacij ni oziroma so napačne, želene ločljivosti ali hitrosti osveževanja ni mogoče pravilno nastaviti.

EYE-DDC-Programmer omogoča branje in shranjevanje EDID informacij z zaslonov ali projektorjev. Zatem je te informacije mogoče zapisati na drugi napravo ali na EYE-EDID-SIM, da so na grafični kartici zabeležene želene informacije. Možno je tudi urejanje informacij, s čimer so omogočena posebna tempiranja ali frekvence.

EYE-DDC-Programmer lahko prebere EDID informacije na vsakem zaslonu in jih lahko nato zapiše na eyevisove izdelke (kocke, LCD-je, ESP projektorje, openWARP2, EYE-EDID-SIM).

EYE-DDC-Programmer za branje EDID informacij na zaslonu ali pisanje urejenih informacij EDID na zaslon zahteva ustrezno programsko opremo DDC Programmer (Windows).

V tej kategoriji trenutno ni nobenega izdelka.