3D stereo kocke

Vsi produkti


Reference


EYE-CUBE3D

Digitalne stereo DLP™ kocke s projekcijo z zadnje strani

Uspešna eyevisova serija kock z novim 3D sistemom s projekcijo z zadnje strani stopa v tretjo dimenzijo. V mešanem podjetju smo skupaj s strokovnjaki za 3D iz INFITEC-a v Ulmu (Nemčija) razvili posebne projektorje za visokokvaliteten in zanesljiv prikaz 3D slik. Ti projektorji dosegajo lahko učinkovitost, popolna ostrina in izjemna enakovrednost barv.

Slavna modularna in kompaktna zasnova eyevisovih kock omogoča gradnjo sistemov zaslonov za 3D stereo aplikacije skoraj vsake velikosti. Zahvaljujoč sistemu INFITEC in visokemu kontrastu zaslonov, ki niso občutljivi na sobne svetlobne pogoje, eyevisove 3D kocke proizvajajo slike z izjemno vidno globino. Širok vidni kot opazovalcem, ki stojijo pred kockami, omogoča odličen pogled na slike, ki ne utripajo.
eyevisova 3D kocka za prikaz slikovnih parov uporablja dva ločena projektorja, za stereo slike pa nudi dva ločena DVI vhoda. Tako je za izvor signala mogoče uporabiti vsako 3D programsko opremo, pri čemer dodatni gonilniki niso potrebni.

Zaradi hitrega časa obdelave in 60 Hz projekcija brez utripanja je eyevisova 3D kocka pripravljena za aplikacije v realnem času. Kocka je bila posebej zasnovana za simulatorje navidezne resničnost v izobraževalnih ali raziskovalnih okoljih, uporabiti pa jo je mogoče tudi na predstavitvenih področjih, kot so prodajni saloni, ali za potopitvene delovne postaje CAD (immersive CAD workstations). Zahvaljujoč zahtevi po malo prostora, toplotni obremenitvi in emisiji hrupa, pa tudi modularni obliki kocke eyevisova 3D kocka nudi povsem novem možnosti za načrtovanje in realizacijo prilagodljivih visokokvalitetnih sistemov navidezne resničnosti.

Razpoložljive različice:

  • EC-3D-67-SXT+ -CP (zaslon CrossPrism)
  • EC-3D-67-SXT+ -BB (zaslon BlackBead)

V tej kategoriji trenutno ni nobenega izdelka.