Immersive Cubes

Vsi produkti


Reference


Kocke IMMERSIVECUBES

Za jamčenje največje možne razpoložljivosti za nenehno 24/7 delovanje so elementi na voljo tudi s sistemom dveh žarnic s samodejnim menjavanjem žarnic.

Z novim sistemom kock immersiveCUBE, ki temelji na inovativni in zanesljivi tehnologiji DLP™, eyevis nudi visokokvaliteten zaslon za uporabo v navidezno-resničnostnih in simulacijskih področjih kot tudi za potopitvena opravila (immersive jobs) v gradnji in oblikovanju. V osnovni različici je sistem sestavljen iz treh enot s projekcijo z zadnje strani, ki so postavljene okrog gledalca pod kotom 120°. Zaradi uporabe posebnih projekcijskih zaslonov s širokim vidnim kotom je na celotnem projekcijskem področju dosežena visoka enotnost svetlosti in barv. Visok kontrast in lastnosti absorbiranja zunanje svetlobe teh projekcijskih zaslonov omogočajo odločno predstavitev projicirane slike in preprečujejo izgubo kontrasta zaradi prevelike izpostavljenosti vzajemnih projekcijskih zaslonov. Življenjska doba žarnic projekcijskih enot, ki temeljijo na tehnologiji DLP™ podjetja TEXAS INSTRUMENTS, je naznačena z 8.000 - 10.000 ur (specifikacije izdelovalca MTBF). Samodejni nadzor svetlosti (DSC) nadomesti variacije v svetlosti žarnic in zato jamči konstantno osvetljenost sistema.

Osnovna različica s tremi 67-inčnimi enotami nudi vodoraven in navpičen vidni kot 180°. Zelo kompaktna zasnova sistema zahteva samo 4,5 x 2,5 m prostora. To omogoča izdelave multifunkcionalnih aplikacij, kot so simulatorji vožnje ali letenja, brez večjih zahtev, ki se tičejo prostora namestitve. Zelo stabilni in zložljivi elementi z možnostjo dodajanja tvorijo optimalno platformo za prilagodljive ali mobilne simulacijske sisteme.

V tej kategoriji trenutno ni nobenega izdelka.