Vsi produkti


Reference


AIR Media

Crestron

Da bi v vaši konferenčni dvorani, sejni sobi ali pisarni zagotovili kar se da fleksibilno predstavitev, izmenjavo in prikaz različnih vsebin vam za ta namen predstavljamo AIR Medija sistem, ki omogoča brezžični prenos različnih vsebin na različne prikazovalnike iz različnih naprav kot so notesnik, tablica, telefon, ne glede na operacijski sistem iOS, Windows ali Android.

 

AIR Media omogoča uporabniku da na sestanek ali sejo prinese svojo napravo ter za predstavitev svoje vsebine na velikem zaslonu uporabi Air medija sistem ki deluje brezžično. 

Poleg tega da uporabnik lahko določeno vsebino prikaže na določenem prikazovalniku, AIR media sistem omogoča povezovanje in delitev slike večim uporabnikov na enkrat. Predstavljajte si, 32 naprav, vse povezane in pripravljene na delitev vsebine, ampak namesto kupa kablov ujetih čez mizo ali tla, AIR Media poskrbi za brezžično povezavo vseh na velik ekran.

AIR Media omogoča povezavo 32 uporabnikom hkrati, na enkrat pa je maksimalno 4 (način Quad View). Uporaba Quad View način pomeni da se lahko prikaže do štiri vire istočasno, to pa omogoča uporabnikom, da primerjajo različne vsebine na zaslonu naenkrat, ne da bi preklopili med viri.

AIR Media poleg že omenjenih funkcionalnosti omogoča tudi Remote Viewing, kar pomeni da osebe, ki predstavitvi niso mogle prisostvovati lahko leto spremljajo preko interneta.

Seveda pa lahko AIR Media sistem lahko le del avtomatiziranega sistema, ki vam ga lahko z dolgoletnimi izkušnjami v podjetju RAP-ing d.o.o. pomagamo sestaviti in zagotoviti rešitev ki bo odgovarjala prav vam.

PREDNOSTI:

-          BREZŽIČNA Povezava Android, iOS, Windows

-          Enostavna povezava in uporaba

-          Povezava do 32 naprav hkrati

-          Quad View – prikazi iz 4 naprav na zaslonu hkrati

-          Remote Viewing – oddaljeno spremljanje prezentaicje