ELES - Diagnostično Analitski Center DAC2

ELES - Diagnostično Analitski Center DAC2

Naročnik: ELES d.o.o.
Aplikacija: Diagnostično Analitski center z najsodobnejšimi rešitvami podprtimi z Multimedijsko avtomatizacijo


Opis projekta

Na podlagi projektne naloge je ekipa RAP-ing skupaj z ELES izvedla multimedijsko rešitev - nov diagnostično-analitski center (DAC2). 

Diagnostično Analitski Center (DAC2) je stičišče masovnih podatkov, napredne analitike, tehničnih ekspertiz in dobrih inženirskih praks, ki jih podatkovni inženirji in znanstveniki pretvarjajo v sodobno upravljanje s sredstvi družbe ELES. Osrednje naloge so analitična podpora upravljanju s sredstvi, analitična podpora nosilcem odločanja, posredovanje referenčnih podatkov, raziskave in razvoj in nenazadnje promocija osnovne dejavnosti družbe.
Integrirana rešitev omogoča poglobljeno spremljanje vseh sredstev ELES v omrežju in posledično hitro in učinkovito reševanje problemov v primeru izrednih razmer. Diagnostično-analitski center je zasnovan tako, da se lahko razdeli v 2 sobi oziroma enoti, ki se v primeru izrednih razmer lahko uporabljata ločeno. Implementirana rešitev zagotavlja nemoteno ter optimalno opravljanje dela obeh enot. ELES ima nadzorni sistem, ki je pripravljen na kakršnokoli situacijo. V sklopu izvedbe projekta RAP-ing nudi svojemu naročniku ELES tudi zelo pomembno vzdrževanje sistema in popolno tehnično pomoč.

 

 

 

Virtualni sprehod po DAC2

 

 

 

 

Aplikacija Video wall , Diagnostični center , Analitski center , Diagnostično analitski center , Touch LCD ,
Datumdecember 2019
LokacijaLjubljana, Slovenija