Konferenčne ter displečerske sobe v novi podobi

Konferenčne ter displečerske sobe v novi podobi

V skupini Sij smo spisali novo uspešno zgodbo. Nadgradnja kar 9 različnih sejnih ter dispečerskih sob je potekala v letu 2017 ter se zaključila v začetku leta 2018. Prostori so že v zagonu in se uporabljajo na dnevni bazi…

Cilj je bil izdelati integriran video konferenčni sistem, ki bo izboljšal komunikacijo znotraj celotne skupine Sij. Projekt je zajemal kar nekaj nadstandardnih rešitev.

Ena od njih se nanaša na simultani prevajalski sistem. V začetni fazi je bilo v igri kar nekaj različnih prevajalskih sistemov od podjetja kot so Bosch, Shure in ostali. Tehnične zahteve ter želje pa z omenjenimi sistemi niso bile zadovoljene. Posledično smo v ta namen priskrbeli rešitev narejeno "po meri", ki je prav kompatibilna s programom "Skype for Business.

Po nadgradnji konferenčnih sob je nastopila druga faza projekta, kjer smo se posvetili še dvema dispečerskima sobama. Prav tako kot konferenčne sobe, oba dispečerska prostora vključujeta "video-wall" sistem postavljen iz 3x2 55" LCD prikazovalnikov namenjenim delovanju 24/7.

 

Vir: https://www.linkedin.com/pulse/sij-group-upgraded-video-conference-dispatching-centers-arshinov/Foto Galerija: