RAP-ing ponosni sponzor dogodka CIGRE-CIRED

RAP-ing ponosni sponzor dogodka CIGRE-CIRED

CIGRE in CIRED konference so pravo mesto za oglaševanje in razstavljanje izdelkov ter storitev za elektroenergetski sistem.

Slovensko združenje elektroenergetikov CIGRÉ-CIRED od leta 1993 naprej organizira konferenco na vsaki dve leti. Med letoma 1993 in 1999 so bile vse aktivnosti samo v sklopu sekcije CIGRÉ, od leta 1999 naprej pa je Slovenija tudi članica mednarodenga združenja distributerjev CIRED. Od leta 2001 sta tako na konferencah zastopani obe sekciji CIGRÉ in CIRED. Vsaka sekcija ima zato na konferenci svoje preferencialne teme, referate in diskusije. Konferenca se vedno odvija v mesecu maju in na njej se po navadi predstavi preko 40 razstavljalcev.

Letošnje tridnevno srečanje Slovenskih elektroenergetikov se bo odvijalo od 22. do 24. maja v Mariboru – v kongresnem centru hotela Habakuk. Naše podjetje je sponzor tokratnega dogodka, prisotni pa bomo tudi kot razstavljalci. Za več informacij nas lahko kontaktirate  preko e-maila tajnistvo@rap-ing.si ali pa nas pokličite na +386 1 4341 780.

 Foto Galerija: