Novi izdelki podjetja Gefen

Novi izdelki podjetja Gefen

Ekipa podjetja Gefen z veseljem predstavlja sistema PACS in GAVA

Avtomatizirajte in poenostavite svojo A/V namestitev

Upravljanje relejev za proženje drugih električnih naprav (RS-232, IR ali nizkonapetnostni rele "12V trigger-controlled device") prek spletnega ali IP-vmesnika s pomočjo sistemov PACS (Professional Automation Control System) in GAVA (Gefen Audio/Video Automation)

Profesionalni sistem za upravljanje avtomatizacije PACS omogoča upravljanje izdelkov podjetja Gefen in drugih A/V naprav (npr. zaslonov, Blu-ray predvajalnikov, kabelskih/satelitskih sprejemnikov, sistemov osvetljevanja, motoriziranih zaslonov itd.) prek vsakega pametnega telefona z omogočenim spletom, WiFi tabličnega računalnika, prenosnika ali avtomatizacijskega sistema. Spletni uporabniški vmesnik omogoča, da sistem PACS relejem za proženje drugih električnih naprav (IR, RS-232 in "12V trigger") pošlje ukaze povezanim napravam, da izvrši želene funkcije.

Te releje za proženje (IR, RS-232 in 12V DC) je mogoče konfigurirati, kar sistemu PACS omogoča združljivost z večino A/V naprav. PACS lahko odkriva, shranjuje in upravlja ukaze IR daljinskih upravljalnikov različnih proizvajalcev. PACS je še posebej primeren za uporabo z avtomatizacijskim sistemskim procesorjev GAVA, vendar pa ga je mogoče uporabiti v drugih sistemih, ki so zmožni programabilnih IP komunikacij, prav tako pa ga je mogoče konfigurirati kot most RS-232-do-IR.