Eyevis predstavil LED DLP kocko s TI TRP arhitekturo

Eyevis predstavil LED DLP kocko s TI TRP arhitekturo

ISE 2017: S prvo DLP kocko, ki temelji na TRP čip arhitekturi, inovativnimi LED rešitvami za video stene, novostmi pri LCD zaslonih in grafični krmilnikih ter najnovejšo programsko opremo za upravljanje z video stenskimi sistemi, Vam strokovnjaki za ekrane iz Reutlingena v Nemčiji predstavljajo celovite rešitve za profesionalno uporabo vizualizacije.

Nov odličen produkt EYEVISa - pravih vizualizacijski inovatorjev 24/7 TRP DLP projekcijskih kock:

- Stroškovna učinkovitost

- Enako visoka svetlost z LED lučmi

- Veliko bolj energijsko učinkovit

- Mehansko robusten

- Zanesljiv

- Stabilen

- In dobrega izgleda - "Tako kot jaz" Hans-Günther Nusseck;)

Nova TRP projekcijska kocka z minimalno porabo električne energije

EYEVIS je prvi proizvajalec DLP projekcijskih  kock, ki  v svojih novo predstavljenih TRP kockah uporablja "Tilt & Roll Pixel" arhitekturo čipov podjetja Texas Instruments. Nova tehnika omogoča bolj kompaktno zasnovo projekcijskega motorja in s tem poenostavitev postavitve ohišja. Poleg tega učinkovitejša optična zasnova ustvarja veliko manjšo porabo energije, kar pomeni manj stroškov nakupa in delovanja v primerjavi s konvencionalnimi DLP kockami. Odlična kvaliteta in zanesljivo 24/7 delovanje do 80.000 ur zaradi LED tehnologije je za EYEVIS kocke samoumevno. Poleg predstavljenih 50 palčnih full-HD modelov bo na voljo tudi 60-palčna različica. Pri 2x2 namestitvi 50 palčni kock v Slim izvedbi z globino samo 432 mm, kar je najnižja vrednost vgradne globine razpoložljivih DLP kock v industriji, kaže da lahko DLP kocke zlahka sledijo drugim tehnologijam video stenskih sistemov v smislu potrebnega prostora za montažo.

Brošura: Napoved izdelkov EC-50-LHD-WVF-TRP EC-60-LHD-WVF-TRP

Tehnični list: EC-LHD-TRP-WVF

Novi eyePANEL LED-moduli z inovativnim EYEVIS procesiranjem

4K LED video zid z ozkim 0.9mm pixel pitchem bo ob prihodu pozdravil obiskovalce na stojalu. Neposredno za njim bodo prihodnje trende na tem področju predstavitli s pomočjo več posameznih LED-eksponatov. To vključuje inovativnen front-service mehanizem, ki omogoča enostaven dostop za servisne storitve in v podjetju razvito EYEVIS-procesiranje za naše ePANEL LED-module "ki jih poganja Unilumin". Poleg enostavne montaže in umerjanja video sten, procesiranje ponuja možnost prenosa nestisnjenih video signalov v realnem času z ločljivostjo do 4K preko Ethernet-povezave in omogočajo »loop through« povezovanje modulov.

Tanki okvirji za nove video stenske zaslone

Trend je, da se pri montaži video sten uporablja LCD zaslone z vedno tanjšimi okvirji, čemur EYEVIS uspešno sledi z novimi 46- in 55-palčnimi zasloni ESN-serije. Te naprave ustrezajo zahtevam sodobne montaže video sten z razmakom ≤ 2mm, full-HD resolucijo, kot tudi  "za EYEVIS tipično" robustno postavitvijo ohišja. 46-palčni zaslon je prva naprava, ki ponuja "PRO" različico eyeLCD-Lineupa, poleg tega pa ponuja možnost loop-through 4K-signalov z do 60 Hz. Nova je tudi možnost za nadzor in spremljanje funkcionalnosti vseh EYEVIS zaslonov preko majhne ločene enote, ki jo lahko preprosto pritrdimo na zadnjo stran enega od zaslonov v video steni. Kot primer posebne, po meri izdelane konstrukcije, ki jih EYEVIS pogosto razvija, da zadosti posameznimi zahtevami, bo na stojnici razstavljen tudi tako imenovani Mirror-Display. Ta na edinstven način združuje značilnosti ogledala z digitalnim prikazom, in ga tako lahko zaradi pozornost vzbujajočih lastnosti uporabimo v trgovini na drobno in hotelih. S podorčja visoke ločljivosti bo na razstavi mogoče videti novo 4K/UHD LCD- napravo z zaslonom s svetilnostjo 700cd / m²,v  85", 65" in 50" verziji z 32-točkovno površino na dotik.  

Nova generacija Split-krmilnikov in programske opreme za upravljanje video sten

Z novimi krmilniki netPIX serije in nove različice eyeCON in eyeUNIFY za upravljanje z video stenami,  je EYEVISov IT-oddelek ponovno določil standarde na področju učinkovitih visoko zmogljivih krmilnikov video steno in njihovo enostavno in celovito ravnanje. Poleg spremenjenega ohišja in novega tipa oznak v seriji netPIX, ki so zdaj razvrščeni kot Motion, Core in Rage različice, se je veliko spremenilo tudi v notranjosti. IT-strojna oprema zadnje generacije za CPU in grafične plošče za vhodne in izhodne signale omogoča kontrolorjem prvo izbiro za aplikacije, ki obravnavajo več virov in zaslonov hkrati, ali zahtevajo visoko zmogljivo grafično obdelavo. Obe programski rešitvi za upravljanje z videostenami, nova 6ta različica Enterprise eyeCON, kakor tudi open-source različica eyeUNIFY, sta prišli s kupom novosti za celovit nadzor in upravljanje video stenskih sistemov. Na primer, eyeUNIFY omogoča neposredno povezovanje z YouTube in tako izdelavo video posnetkov  in kanalov, zaradi česar je idealna rešitev  za današnji vzpon Social Media nadzornih centrov.