Panasonic in NewTek AutoLink™

Panasonic in NewTek AutoLink™

Panasonic in NewTek sta naznanila novo programsko aplikacijo NewTek AutoLink ™, ki zazna in se samodejno poveže z PTZ omrežnimi kamerami.

NewTek TriCaster® in IP Series Video Mix Engine samodejno zaznata prisotnost IP kamere.  Kamere postanejo takoj na voljo za uporabo v omrežju video proizvodnih delovnih tokov brez dodatnih nastavitev, kar omogoča prihranek dragocene pasovne širine in sistemskih sredstev.

NewTek AutoLink je programska oprema za pretvorbo signala zasnovana za osebni računalnik , ki je združljiva s Panasonic PTZ kamerami (AW-HE130, AW-HE40 in AW-UE70), kot tudi s Panasonic sistemi studijskih kamer in 4K box kamero (AK-UB300).

Število kamer, ki so lahko povezane in pripravljene za vklop v živo, ni omejeno. Video prevajanje in prenos se začne šele, ko izberemo posamezno kamero.

"Skupne stranke Panasonica in NewTeka so nas prosile za hitrejšo namestitev in lažjo integracijo, saj potrebe kupcev 'live' studijske opreme postajajo vse bolj raznolike. Preprosta povezljivost z IP je odgovor, "je dejal Guilhem Krier, vodja produktnega marketinga in poslovnega razvoja na Panasonic. "Zelo smo veseli, da lahko ponudimo učinkovit plug-and-play sistem med našimi kamerami in NewTek TriCaster. Upamo, da bo enostavno upravljanje zadovoljilo tako zahteve obstoječih strank glede naših proizvodov, kot tudi omogočilo širitev na trg streaming medijev."

"NewTek in Panasonic delita vizijo produkcijskega okolja, ki poteka preko IP-ja," je povedal Dr. Andrew Cross, predsednik in CTO za NewTek. "Najlepše je da lahko poveže toliko IP kamer kot jih potrebujete, pri tem pa ne porabite celotne razpoložljive pasovne širine."

NewTek AutoLink omogoča uporabniku, da upravlja usmerjenost, zoom, ostrenje in zaslonko povezanih kamer, ter shranjevanje in odpoklic prednastavljenih kamer, neposredno preko uporabniškega vmesnika ali združljivega krmilnika.Foto Galerija: