ISE 2017: eyevisova predstavitev prve DLP kocke na svetu

ISE 2017: eyevisova predstavitev prve DLP kocke na svetu

Podjetje eyevis bo na tokratnem ISE prihodnji mesec premierno predstavilo prvo DLP kocko na svetu, ki temelji na TRP arhitekturi čipov. Poleg tega pa nam bodo predstavili nove rešitve s področja LED videosten, novosti v razvoju LCD zaslonov in na področju grafičnih krmilnikov ter najnovejši programski opremi za upravljanje z videostenskimi sistemi.

Nosilec TRP projekcijskih kock uporablja Texas Instruments ‘Tilt&Roll Pixel’ arhitekturo čipov, ki omogoča bolj kompaktno strukturo projekcijskega motorja in s tem manjšo porabo energije. Na voljo bosta 50 in 60 inčni full HD različici kock z zagotovljenim do 80.000 urnim neprekinjenim delovanjem.

Predstavljeni bodo novi eyePANEL LED modul z eyevis procesiranjem, videostenski modul 4K LED z 0.9mm pixel pitchem. Eyevis procesorji omogočajo prehod nekompresiranega video signala v 4K resoluciji v realnem času preko Ethernet povezave in omogočajo »loop through« povezovanje modulov.

Prav tako bodo prvič predstavljeni 46 in 55 inčni videostenski zasloni ESN serije polne HD ločljivosti z manj kot 2mm razmakom – slika do slike, ki pa hkrati omogočajo tudi enostavnejšo/bolj robustno namestitev. Poleg monitorjev ESN serije pa bodo predstavljeni tudi novi 85, 65 in 50 inčne 4K/UHD LCD zasloni z 32-točkovno površino na dotik (touch-screen).

Nazadnje pa bo eyevis razstavljal tudi novo generacijo grafičnih krmilnikov serije netPIX, ter programsko opremo za upravljanje video sten eyeCON in eyeUNIFY. Nova generacija IT-strojne opreme za CPU in grafične plošče za vhodne in izhodne signale, pa omogoča da so krmilniki primerni za aplikacije, ki zahtevajo visoko zmogljivo grafično obdelavo.

Na sejmu bo prisotna tudi RAP-ing ekipa, kjer si boste lahko ogledali produkte podjetja eyevis, primerjali različne tehnologije in tako izbrali tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja glede eyevisovih produktov in vam svetovali pri izbiri.

Če se želite že v naprej dogovoriti za sestanek z našim predstavnikom, nas prosim kontaktirajte preko e-maila tajnistvo@rap-ing.si ali pa nas pokličite na +386 1 4341 780.