Zadnji dnevi 40% znižanih cen za Creative Cloud!

Zadnji dnevi 40% znižanih cen za Creative Cloud!

Samo še do 27. novembra 2015 - Adobe Creative Cloud promo!

                                 

Samo do

je še čas za prihranek

Posebna ponudba za uporabnike Adobe CS programov, ki bi želeli preiti na najsodobnejši Adobe Creative Cloud* se bliža koncu. Izkoristite prednosti tisočih inovacij, ki jih prinaša Creative Cloud in prihranite 40%** pri prvem letnem najemu ter podaljšanju najema za drugo in tretje leto. Ponudba z zaklenjeno ceno za 3 leta velja za vse uporabnike programov Creative Cloud. Ne velja za vladne in šolske ustanove.

Znižana cena je 

559,00 € + ddv za Creative Cloud Complete

210,00 € + ddv za Creative Cloud Single app

Pridružite se tudi vi!

* Potrebna je brezžična spletna povezava. Mobilne in tablične aplikacije ter sinhronizacijske značilnosti potrebujejo ločen pretok in pogodbo za dodatne pogoje poslovanja. Adobe online storitve, vključno z Adobe Creative Cloud storitvijo, so na voljo le uporabnikom starejšim od 13 let, zahtevajo pogodbo za dodatne pogoje in Adobejevo politiko varnosti zasebnosti. Aplikacije in online storitve niso na voljo v vseh državah ali jezikih, lahko zahtevajo registracijo uporabnika in se lahko spremenijo ali ukinejo brez predhodnega obvestila. Določene storitve so lahko podvržene dodatnemu plačilu.

** Ponudba velja do 27. novembra 2015. Upravičeni uporabniki lahko kupijo letno naročnino za Adobe Creative Cloud po znižani ceni. Ponudba velja za letno naročnino, ki zahteva12-mesečno pogodbo. Na voljo je le uporabnikom, ki so lastniki Creative Suite zbirke ali samostojnega programa, verzije CS3 ali kasnejše (CS3.x, CS4, CS5.x ali CS6). Ta ponudba ni na voljo za šolske in vladne verzije programov Adobe ter AVL - volume licensing uporabnikom.

Adobe, Adobe logo, Creative Cloud in Creative Cloud logo so registrirane blagovne znamke ali blagovne znamke podjetja Adobe Systems Incorporated v ZDA in/ali drugih državah. Vse ostale blagovne znamke so v lasti njihovih lastnikov.Adobe Systems Incorporated. Vse pravice pridržane.

To je reklamno sporočilo podjetja Rap-ing d.o.o. Če sporočil s podobno vsebino podjetja Adobe ne želite več prejemati, vas prosimo, da nam pošljete e-mail na naslov: info@rap-ing.si
Vaša zasebnost je pomembna za nas. Prosimo vas, da s klikom na spodnjo povezavo, preberete Adobe’s online Privacy Policy:http://www.adobe.com/misc/privacy.html.
© 2015 Adobe Systems Incorporated. Vse pravice pridržane. Registracijska pisarna: Adobe Systems Software Ireland Limited, 4‑6 Riverwalk, Citywest Business Park, 24, Ireland. Številka registracije: 344992.